2008/07/18

TABOR / MELBOURNE

Hogy jon Melbourne a Ramai taborhoz? Ugy, hogy a szovetsegunknek ez a gyulekezete olyan tavol van tolunk (Ausztralia), hogy csak neha kerul egy-egy vendeg toluk. Mint peldaul most. A konferencian es az ifjusagi taborozason volt kozottunk a melbournei gyulekezetbol egy leany. (A nevet elfelejtettem, a fiatalok biztosan tudjak, hiszen ugy lattam, hogy nagyon jol feltalalta magat kozottuk. Szep bizonysagot tett szombaton este, s bizonyara az ifjusagi heten is igy folytatodott.)
A Melbournei gyulekezet lelkipasztora, Szlovak Tibor testver majusban elkoszont a gyulekezettol es felesegevel egyutt hazakoltozott Magyarorszagra. Elotte egy szep bemeritesi unnepelyuk volt.
Imadkozzunk a Melbournei Gyulekezetert, hogy rendeljen szamukra az Ur lelkipasztort.

Azt hiszem a het soran mindegyik gyulekezetunkrol irtam nehany sort.
Most Chicagobol irom e sorokat, holnap kezdodik (vagyis mar ma, hiszen elmult mar ejfel) a 100 eves jubileumunk. Legutobbi ertesulesem szerint 340-en regisztraltak elore a konferenciara.
Imadkozzatok egyuttletunk, kozgyulesunk es istentiszteleteink aldasaert.
Sok vendegunk van, az ohazabol is. A legfontosabb pedig, hogy a kozeppontban mindig ott legyen, nem is csak vendegkent, hanem inkabb egy kicsit "hazigazdakent" a misszio, a mi gyulekezeteink Ura, Jezus Krisztus.
Jo lenne, ha nem a mi erofeszitesunk, hanem az O aldasa lenne nyilvanvalo ezekben a napokban.
Imadkozzatok a rendezo chicagoi gyulekezet testverisegeert, a szolgalattevokert.
S az utazokert, akik hosszu utat, nagy aldozatot vallalva jonnek el erre az unnepelyre.
Az utazok kozott vannak az ifjusagi taborozason reszt vett fiatalok is. Oket szovetsegunk vendegeikent hozzuk Ramabol Chicagoba. Reszt vesznek, sot szolgalnak is a mi fiataljainkkal egyutt.
Orulok annak, hogy ezen a vasarnapon sokszaz, talan tobb ezer testver imadkozik majd ertunk. Hisszuk, hogy az Ur meghall imat; jovolta ez, nem erdem.

No comments:

Followers