2008/07/24

CENTENÁRIUMUNKRÓL



Csodálatos hétvégét kaptak az amerikai magyar baptisták. A centenáriumi ünnepségeink Wheatonban nagyon szépen teltek.
Hála az Úrnak érte!
Köszönet a chicagói testvéreknek, gyülekezetnek, lelkipásztorának és személy szerint is a jubileum főszervezőjének (motorjának), Szabó Istvánnak. Senki sem tudja, mennyit dolgozott Szabó testvér a közgyűlésért; azután az ifj. Kulcsár Sándor családja – közűlük is leginkább Tihamér.
Azt gondolom, hogy a nagyvilág Magyar baptistái is imádkoztak, s jól imádkozhattak értünk ezen a vasárnapon. Amikor a vasárnap délelőtti záró ünnepséget kezdtük, akkor Európában már több mint 500 gyülekezetünkben elhangzottak az értünk mondott imádságok. (Persze az idő csak a mi számunkra olyan, mint amilyen – hogy t.i. a tegnap megelőzi a mát, s a holnapot még nem ismerjük.) Mindenesetre testvéreink imádsága nem hullott a porba! Köszönöm mindazoknak az imaóravezetőknek, akik az imádkozók figyelmét felénk fordították. (Többen is kértek tőlem segítséget, információt – a blogban is éppen ezért írtam a múlt heti bejegyzéseket.)
Az Úr meghall imát – különösen is az egymásért mondott imádságokat.

A nagy csoportképet 3 részre foldarabolva megpróbálom ide mellékelni. Nagyon sok jó kép készült, megkeressük majd a módját, hogy minél többet láthassanak távol lévő testvéreink is.

No comments:

Followers