2008/07/29

IFJÚSÁGI KÓRUS A CENTENÁRIUMON

Érdemes lenne kiszámítani Centenáriumunk résztvevőinek átlagéletkorát. Azt hiszem bármilyen közösség, vagy szövetség örömmel nyugtázná, ami nekünk is jól esik: sok fiatal és gyermek vett részt jubileumunkon.
Ezeken a képeken nem csak a fiatalokat látjuk, hanem azt is, hogy jókedvvel szolgálnak a jubiláló közösség előtt. Szombaton és vasárnap egy-egy fél órás összeállítással álltak elénk. Gerstner Kornél ifjúsági elnök koordinálta az énekes-bizonyságtételes, fényképes bemutatóval is szinesített programot. Az énekeket Herjeczki Ádám vezette (őt a zongoránál látjuk); a közgyűlést megelőző nemzetközi (össz-magyar) táborozáson elég jól összeszokott az óhazai és az itteni fiatalok 50 egynéhány tagból álló énekes csoportja (mindenki énekelt!). Énekeiket úgy választották, hogy fiataloknak és idősebbeknek egyaránt tetszett. Magyarul és angolul is énekeltek, egyik éneket a magyarországi Mészáros Illés vezette, gitárral.
Ha rájuk nézünk, meg a gyermekkórusra, amiről később írok, reménységünk lehet abban, hogy Kulcsár Sándor elnök testvér záró (akaratlan) próféciája beteljesül, hogy egyszer sor kerül majd a 201-dik közgyűlésre is.

(a képek nagyobb részét HG készítette, a jobbakat Pap Enikő és Gerstner Kornél)

1 comment:

Maresz said...

Gyönyörű képek! Jó látni, hogyan munkálkodik az Úr a tengeren túl is. Csodálatos a mi Urunk!

Followers