2009/06/06

HAZAERTUNK


A Sinai hegy (Mozes hegy) tetejen.

Hazaérkeztünk. Az út második felében egyre kevesebbet, végefelé egyáltalán nem tudtam Internethez jutni. A programunk is nagyon gazdag volt. Minden nap korán keltünk, későn feküdtünk. De értékes élményeket hozott az út minden részlete.
Köszönöm, hogy imádkoztatok értünk. Az Úr megőrzött bennünket minden különösebb bajtól, betegségtől, kellemetlenségtől. (Visszafelé az Air France ugyanolyan gépével repültünk, amilyen lezuhant 2 nappal korábban, s még ma sem találják a roncsokat.)
Góshen földjét majd a Sínai félszigetet jártuk be az utolsó napokban. A végén felmentünk a Sínai hegy tetejére, Mózes hegynek is nevezik, mert azt feltételezik, hogy itt kapta Mózes a 10 parancsolatot. Több mint 2600 méter magas a nagy Sínai hegyvonulatnak ez a csúcsa. (A második legmagasabb pont a Sínai hegységben.)
Lelekileg is ez volt a túra csúcspontja.

Sajnálom, hogy nem tudtam folyamatos beszámolókat készíteni. Azt tervezem, hogy ahogy feldolgozom a képeimet (rengeteg!) készítek hozzájuk egy-egy beszámolót is, s azt majd ide is felteszem. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e megvalósítanom ezt a tervet.

No comments:

Followers